Table './origine/Teller' is marked as crashed and should be repairedTable './origine/Teller' is marked as crashed and should be repaired Origine :: Agenda

Agenda

Zomersluiting 26 augustus t/m 2 oktober 2019
Voor de onderstaande aktiviteiten geldt dat de ziektekostenverzekering (een deel) vergoedt in de meeste aanvullende verzekeringen: Klik
Aanmelding voor aktiviteiten is het makkelijkst via mail (contact@orig-ine.nl).
Lees de Privacyverklaring links onder kopje Contact. 

NIEUW voor liefdespartners, klik op 'Liefde kust alles wakker'.  

'Thuiskomen' Doorgaande groep

Wanneer je medereizigers zoekt die persoonlijke ontwikkeling en bewustwording ook belangrijk vinden. We komen 1 keer per maand bij elkaar op donderdagmorgen van 09.00 tot 12.00 uur. Investering € 50,- per ochtend. Je verbindt jezelf voor drie bijeenkomsten en daarna kijk je per keer of je door wilt gaan. 

Zielsprent
De roep van je hart en ziel uitdrukken op een zielsprent? En die roep leren verstaan? Met de collagetechniek maken we prenten waarmee we in dialoog gaan. Je hoeft geen creatief talent te zijn, iedereen kan het en het is ook heel ontspannend om te doen. Zondag 10 maart van 09.00 - 13.00 uur, investering per dag € 50,- inclusief materaal, koffie/thee en wat lekkers. 

'De stilte doorbreken' in het voorjaar 2019
Zes bijeenkomsten voor vrouwen die seksueel misbruikt zijn,  met Mijke van Gorp en Ine van den Heuvel op zondag 17 maart, vrijdag 5 april, vrijdag 10 mei, zondag 26 mei, vrijdag 14 juni. De zesde dag plannen we in overleg. Ook is er een avond voor partners / dichtbije naasten op donderdagavond 18 april. In een veilige omgeving werk je verder aan herstel, d.m.v. interactieve oefeningen, opstellingen en psychodrama. Je investering voor alle bijeenkomsten is € 660,-  Er is plaats voor maximaal 5 deelneemsters. Onder het kopje Seksueel misbruik links in het menu, kun je meer informatie lezen en reacties van deelneemsters. Vraag ook gerust een kosteloos kennismakingsgesprek aan met Ine of Mijke. Vergoeding mogelijk.
Treffende animatie over seksueel misbruik: het moment, de schade, het herstel klik hier


Verdiepingsdagen 'De Stilte doorbroken' 
Twee bijeenkomsten voor vrouwen die de training De stilte doorbreken hebben afgerond en verdiepingsdagen willen. Op 23 februari en op 25 mei van 09.30 uur - 16.30 uur. Je schrijft in voor beide dagen. Investering € 200,- 

Thuiskomendagen voor vrouwen, een vierdaagse inclusief overnachting in Dreumel
van 27-30 september. 


Opstellingen
Deelnemers met een eigen vraag schrijven in per serie (€ 120,-), representanten kunnen per avond inschrijven (€ 20,-).
Serie 1: Donderdagavonden 31 januari en 21 februari. Opstelling door Ans Arts-Verhoeven | Ine
Serie 2: Woensdagavonden 13 maart en 10 april. Opstelling door Ans Arts-Verhoeven | Ine
Serie 3: Dinsdagavonden 23 april en 14 mei. Opstelling met woorden door Ine van den Heuvel (resonantie) of opstelling met het verlangen. 

En kosteloos:
Geleide Drie Vuren Meditatie
met Frans van Gorp en Ine van den Heuvel, elke 2e zondagavond van de maand van 20.00 uur - 21.00 uur, geïnspireerd door het initiatief Stadsverlichting van Tijn Touber : ‘Mensen die samen stil zijn, hebben effect op hun omgeving. Ze brengen harmonie en flow’. Als je meer wilt lezen? www.stadsverlichting.nu. Iedereen kan met de eigen persoonlijke intentie deelnemen aan de begeleide meditatie.
Data:  10 februari, 10 maart, 7 april, 5 mei, 9 juni.
Waar: Dom S. Dubuis
sonstraat 60, 5056 HP Berkel-Enschot

Graag even aanmelden en 10 minuten tevoren aanwezig zijn
  contact@orig-ine.nl
of 013-5333722 | 0619419297 

Een artikel over mij en mijn visie op hulpverler zijn: klik hier