Agenda

Voor de onderstaande aktiviteiten geldt dat de ziektekostenverzekering (een deel) vergoedt in de meeste aanvullende verzekeringen, tot oktober 2020:  Klik  

In verband met mijn beweging naar andere vormen van ondersteuning en begeleiding bij persoonlijke ontwikkeling, kunnen individuele personen nog wel instromen bij SoulCollage®, opstellingen, Vedic Art en de Thuiskomendagen, maar start ik geen nieuwe individuele trajecten meer. 
Iedereen die hier al eerder is geweest met een vraag, blijft natuurlijk welkom. 
Voor relatietherapie blijven er ook nog mogelijkheden. 


'Thuiskomen' Doorgaande groep

Wanneer je medereizigers zoekt die persoonlijke ontwikkeling en bewustwording ook belangrijk vinden. We komen 1 keer per maand bij elkaar op donderdagmorgen van 09.00 tot 12.00 uur. Investering € 50,- per ochtend. Je verbindt jezelf voor drie bijeenkomsten en daarna kijk je per keer of je door wilt gaan. 

Verdiepingsdag 27 maart
voor vrouwen na de training 'De stilte doorbreken', thema lichaamsbeeld | zelfbeeld. 
Investering € 95,- met Mijke van Gorp en Ine


SoulCollage® 

De roep van je hart en ziel uitdrukken met collagetechniek en die roep leren verstaan? Volgens de methode SoulCollage® maken we intuitief of rondom een thema of vraag, collages waarmee we in dialoog gaan. Je hoeft geen creatief talent te zijn, iedereen kan het. Het is heel ontspannend en tegelijkertijd ook verdiepend en verhelderend rondom je vraag of thema of in je proces. 
Als je meer wilt lezen over SoulCollage®, kijk dan op SoulCollage®Nederland.  

Zaterdag 15 februari 09.30 uur - 13.00 uur, eigenthema’s | intuïtiefwerken                            
Zondag 16 februari 10.00 uur - 16.00 uur, thema: Stagnatie en Verlangen
                           
Zaterdag 28 maart 09.30 uur - 13.00 uur, eigenthema’s | intuïtiefwerken                                
Zondag 3 mei 10.00 uur - 16.00 uur, thema: Voor altijd in je hart ...

Systemische opstellingen
Je schrijft jezelf in voor twee avonden als je een eigen thema inbrengt en voor 1 of 2 avonden als je representant bent. De zaterdag is een losse dag. Je investering voor deelname met een eigen thema is € 120,-  voor twee avonden. Voor zaterdag € 100,- Als representant is je investering € 20,- per avond en voor de zaterdag € 30,- 
Donderdagavonden 19 maart en 9 april, twee opstellingen per avond
Woensdagavonden 19 februari en 11 maart, twee opstellingen per avond
Zaterdag hele dag op 18 april, waar ruimte is voor drie-vier opstellingen.

Vedic Art, nieuw in het aanbod
Wil je ook graag plezier en vreugde hervinden in het spelen met creatieve materialen? Heb je behoefte aan quality-time voor jezelf en/of persoonlijke ontwikkeling? Houd je van verdieping en verruiming van je bewustzijn? In een verstilde sfeer? Dan is Vedic Art misschien passend voor jou?

Vedic Art is een innerlijke reis naar creativiteit, zelfbewustzijn en levensvreugde. De 17 principes uit de Vedische geschriften zijn onze inspiratiebron en richtingwijzers. In Vedic Art komt creativiteit en persoonlijke ontwikkeling samen, je hervindt jouw unieke creatieve expressie en scheppingskracht vanuit je zielsessentie, je innerlijke wezen, je eigen stroom. Tegelijkertijd ga je meer en meer ervaren hoe je verbonden bent met de energie van de grote Bron (zo heeft Vedic Art ook raakvlakken met SoulCollage®).
Basiscursus, 5 dagen van 10.00 uur tot 16.00 uur
30 maart tot en met 3 april exclusief materialen € 275,-
5 donderdagen op 4 juni, 11 juni, 18 juni, 25 juni en 2 juli exclusief materialen € 275,-

Thuiskomendagen | retreat voor vrouwen
Van maandag 5 tot en met donderdag 8 oktober in het Stiltecentrum van de Willibrordsabdij te Doetinchem. Vier dagen onthaasten, verstillen, bezinnen, mediteren, SoulCollage®, persoonlijke bewustwording, schrijfoefeningen, opstellingen, wandelen in de prachtige omgeving .... thuiskomen dus bij jezelf. Een cadeautje voor jezelf. Eigen kamer met douche en toilet. Investering all-in € 575,- Vroegboekkorting tot 1 mei € 525,- 

Een artikel over mij en mijn visie op hulpverler zijn: klik hier  
Aanmelding voor aktiviteiten is het makkelijkst via mail
Lees de Privacyverklaring links onder kopje Contact