Agenda


In verband met mijn beweging naar andere vormen van ondersteuning en begeleiding bij persoonlijke ontwikkeling, start ik geen nieuwe individuele trajecten meer. Wel kun je instromen bij de workshops met SoulCollage®, bij de Vedic Art cursussen en bij de Thuiskomendagen in oktober. Ook blijft er de mogelijkheid om individuele vragen en/of relatievragen te onderzoeken met de methode Interaktieve zelf-resonantie via een opstelling van het verlangen (volgens dr. FranzRuppert). En met een opstelling rondom ik-grens bewustzijn naar de methode van dr. Nick Blaser. 

Vedic Art (lees meer links in de balk onder knop Verwerkingsbeelden) 
Wil je ook graag plezier en vreugde hervinden in het spelen met creatieve materialen? Heb je behoefte aan quality-time voor jezelf en/of persoonlijke ontwikkeling? Houd je van verdieping en verruiming van je bewustzijn? In een verstilde sfeer? Dan is Vedic Art misschien passend voor jou?
Vedic Art is een innerlijke reis naar creativiteit, zelfbewustzijn en levensvreugde. De 17 principes uit de Vedische geschriften zijn onze inspiratiebron en richtingwijzers. In Vedic Art komt creativiteit en persoonlijke ontwikkeling samen, je hervindt jouw unieke creatieve expressie en scheppingskracht vanuit je zielsessentie, je innerlijke wezen, je eigen stroom. Tegelijkertijd ga je meer en meer ervaren hoe je verbonden bent met de energie van de grote Bron (zo heeft Vedic Art ook raakvlakken met SoulCollage®).
Basiscursus, 5 dagen van 09.30 uur tot 16.00 uur, exclusief materialen € 275,-
Woensdagen 3, 10, 17 en 24 juni en 1 juli 
Donderdagen 4 , 11, 18 en 25 juni en 2 juli 
Twee weekenden 21, 22 , 23 augustus en 28 en 29 augustus 
Midweek 31 augustus - 4 september
Vervolgcursus 5 dagen van 10.00 uur tot 16.00 uur, exclusief materialen € 275,-
Zaterdagen 21 en 28 november, 5, 12 en 19 december.
Vedic Art Thuiskomen vrije atelierdagen op vijdagen en zaterdagen van 10.00 - 16.00 uur (als je hier of elders de basisbursus hebt gevolgd) 
€ 50,- exclusief materialen. 
Op 13 juni, 3 juli, 8 augustus, 11 september, 17 oktober, 20 november, 8 januari.

SoulCollage® (lees meer links in de balk onder knop Begeleiding bij ernstig ziek zijn) 
De roep van je hart en ziel uitdrukken met collagetechniek en die roep leren verstaan? Volgens de methode SoulCollage® maken we intuitief of rondom een thema of vraag, collages waarmee we in dialoog gaan. Je hoeft geen creatief talent te zijn, iedereen kan het. Het is heel ontspannend en tegelijkertijd ook verdiepend en verhelderend rondom je vraag of thema of in je proces. 
Als je meer wilt lezen over SoulCollage®, kijk dan op 
SoulCollage®Nederland.                      
Zaterdag 27 juni, 25 juli, zondag 13 september, vrijdag 6 november, woensdag 23 december.
 
Thuiskomendagen | retreat voor vrouwen
Van maandag 5 tot en met donderdag 8 oktober in het Stiltecentrum van de Willibrordsabdij te Doetinchem. Vier dagen onthaasten, verstillen, bezinnen, mediteren, SoulCollage®, persoonlijke bewustwording, schrijfoefeningen, opstellingen, wandelen in de prachtige omgeving .... thuiskomen dus bij jezelf. Een cadeautje voor jezelf. Eigen kamer met douche en toilet. Investering all-in € 575,- Vroegboekkorting tot 1 mei € 525,- Nog enkele plaatsen.

Aanmelding voor aktiviteiten is het makkelijkst via mail

Lees de Privacyverklaring links onder kopje Contact