Agenda

Zomersluiting 30 augustus - 2 oktober 2019
Voor de onderstaande aktiviteiten geldt dat de ziektekostenverzekering (een deel) vergoedt in de meeste aanvullende verzekeringen: Klik
Aanmelding voor aktiviteiten is het makkelijkst via mail
Lees de Privacyverklaring links onder kopje Contact

'Thuiskomen' Doorgaande groep

Wanneer je medereizigers zoekt die persoonlijke ontwikkeling en bewustwording ook belangrijk vinden. We komen 1 keer per maand bij elkaar op donderdagmorgen van 09.00 tot 12.00 uur. Investering € 50,- per ochtend. Je verbindt jezelf voor drie bijeenkomsten en daarna kijk je per keer of je door wilt gaan. 

SoulCollage® 
De roep van je hart en ziel uitdrukken met collagetechniek en die roep leren verstaan? Volgens de methode SoulCollage® maken we intuitief of rondom een thema of vraag, collages waarmee we in dialoog gaan. Je hoeft geen creatief talent te zijn, iedereen kan het. Het is heel ontspannend en tegelijkertijd ook verdiepend en verhelderend rondom je vraag of thema of in je proces. 
Op zaterdag 19 oktober van 09.00 uur - 13.00 uur, zondag 20 oktober van 10.00 - 16.00 uur en zondag 10 november van 10.00 - 16.00 uur. 
Steeds inclusief koffie/thee/iets lekkers/fruit en alle materialen. 
Voor de zaterdagen is je investering € 50,-
Voor de zondagen
 € 80,- (dan graag zelf iets voor je lunch meenemen). 
Als je meer wilt lezen over SoulCollage®, kijk dan op SoulCollage®Nederland.  

'De stilte doorbreken' in het najaar 2019
Zes bijeenkomsten voor vrouwen die seksueel misbruikt zijn,  met Mijke van Gorp en Ine van den Heuvel op vrijdagen 15 en 29 november, 13 december, 10 januari en 31 januari en 28 februari. Ook is er een avond voor partners / dichtbije naasten op zondagavond 8 december. In een veilige omgeving werk je verder aan herstel, d.m.v. interactieve oefeningen, opstellingen en psychodrama. Je investering voor alle bijeenkomsten is € 695,-  Er is plaats voor maximaal 5 deelneemsters. Onder het kopje Seksueel misbruik links in het menu, kun je meer informatie lezen en reacties van deelneemsters. Vraag ook gerust een kosteloos kennismakingsgesprek aan met Ine of Mijke. Vergoeding mogelijk.
Treffende animatie over seksueel misbruik: het moment, de schade, het herstel klik hier


Systemische opstellingen
Je schrijft jezelf in voor twee avonden als je een eigen thema inbrengt en voor 1 of 2 avonden als je representant bent. De zaterdag is een losse dag. Je investering voor deelname met een eigen thema is € 120,-  voor twee avonden. Als representant is je investering € 20,- per avond en voor de zaterdag € 35,- 
Donderdagavonden 31 oktober en 21 november, twee opstellingen per avond
Woensdagavonden 6 november en 27 november, twee opstellingen per avond
Zaterdag hele dag op 23 november waar ruimte is voor vier opstellingen.

Een artikel over mij en mijn visie op hulpverler zijn: klik hier