Agenda

Zomersluiting 2 - 9 juni, 24 - 27 juni en 30 augustus - 2 oktober 2019
Voor de onderstaande aktiviteiten geldt dat de ziektekostenverzekering (een deel) vergoedt in de meeste aanvullende verzekeringen: Klik
Aanmelding voor aktiviteiten is het makkelijkst via mail
Lees de Privacyverklaring links onder kopje Contact

NIEUW voor liefdespartners, klik op 'Liefde kust alles wakker'.  

'Thuiskomen' Doorgaande groep momenteel ruimte om in te stromen

Wanneer je medereizigers zoekt die persoonlijke ontwikkeling en bewustwording ook belangrijk vinden. We komen 1 keer per maand bij elkaar op donderdagmorgen van 09.00 tot 12.00 uur. Investering € 50,- per ochtend. Je verbindt jezelf voor drie bijeenkomsten en daarna kijk je per keer of je door wilt gaan. 

SoulCollage® 
De roep van je hart en ziel uitdrukken met collagetechniek en die roep leren verstaan? Volgens de methode SoulCollage® maken we collages waarmee we onszelf identificeren en in dialoog gaan. Je hoeft geen creatief talent te zijn, iedereen kan het. Het is heel ontspannend, verdiepend en verhelderend in je persoonlijke bewustwording en ontwikkeling.
Zondag 30 juni van 09.00 - 13.00 uur, investering € 50,- inclusief koffie/thee, wat lekkers en materialen.
Zondag 28 juli van 10.00 - 16.00 uur, investering € 80,- inclusief koffie/thee/fruit en materialen. Zelf lunch meenemen. 

'De stilte doorbreken' in het najaar 2019
Zes bijeenkomsten voor vrouwen die seksueel misbruikt zijn,  met Mijke van Gorp en Ine van den Heuvel op vrijdagen11 oktober, 25 oktober, 15 november, 29 november, 13 december, 10 januari en een reservedag op 31 januari. Ook is er een avond voor partners / dichtbije naasten die we gezamelijk plannen op de eerste bijeenkomst. In een veilige omgeving werk je verder aan herstel, d.m.v. interactieve oefeningen, opstellingen en psychodrama. Je investering voor alle bijeenkomsten is € 660,-  Er is plaats voor maximaal 5 deelneemsters. Onder het kopje Seksueel misbruik links in het menu, kun je meer informatie lezen en reacties van deelneemsters. Vraag ook gerust een kosteloos kennismakingsgesprek aan met Ine of Mijke. Vergoeding mogelijk.
Treffende animatie over seksueel misbruik: het moment, de schade, het herstel klik hier

Thuiskomendagen een vierdaagse alleen voor vrouwen inclusief overnachting in Dreumel
van 27-30 september, klik hier voor meer informatie. 

 
En kosteloos: 

Geleide Drie Vuren Meditatie met Frans van Gorp en Ine van den Heuvel, elke 2e zondagavond van de maand van 20.00 uur - 21.00 uur, geïnspireerd door het initiatief Stadsverlichting van Tijn Touber : ‘Mensen die samen stil zijn, hebben effect op hun omgeving. Ze brengen harmonie en flow’. Als je meer wilt lezen? www.stadsverlichting.nu. Iedereen kan met de eigen persoonlijke intentie deelnemen aan de begeleide meditatie.
Data:  16 juni. 
Waar: Dom S. Dubuis
sonstraat 60, 5056 HP Berkel-Enschot

Graag even aanmelden en 10 minuten tevoren aanwezig zijn 
contact@orig-ine.nl
of 013-5333722 | 0619419297 

Een artikel over mij en mijn visie op hulpverler zijn: klik hier