Over Ine


          

Ik ben Ine van den Heuvel (1955) en woon in Berkel-Enschot. Van 1994 tot nu werk ik als zelfstandig ondernemer in praktijk OrigIne, waar ik mensen begeleid met levensvragen. Ik heb me gespecialiseerd in verlies en rouw, relatie- en systeemthema's, vroeg-kinderlijk trauma en seksueel misbruik. 

Zolang ik me kan herinneren houd ik van allerlei vormen van ‘handige’ expressie en tegelijkertijd ben ik enorm geboeid door mensen, hun diepere drijfveren, talenten en verlangens en de cirkel van het leven waarin alles beweegt. Creatieve dynamische vormen zijn enorm helpend om de taal van onze ziel te herkennen, te leren verstaan en te laten spreken. Om zo je innerlijke kompas weer te kunnen voelen.
Door mijn levenservaringen en doorleefde professionaliteit, ben ik thuis bij mezelf en kan ik een liefdevolle veilige bedding bieden, waarin alles van jou er mag zijn. 

Mijn wens is om je weer in contact en verbinding te brengen met wie je ten diepste bent, waardoor je weer kunt leven vanuit je hart en in liefde en compassie aanwezig kunt zijn (‘thuiskomen’). Voor jezelf, voor anderen en voor de wereld. Zelf-herinnering (Wakkerte), Waarachtigheid en Thuiskomen zijn voor mij kernwoorden. 

De bundel 'Wakkerder dan ooit' met beelden en teksten van mijn hand, verhalen over deze reis naar meer bewust leven. Een bundel die verheldert en troost en jou 'prikkelt' naar wakker worden ...