Retraite Thuiskomen

 -  Wanneer je behoefte hebt om er even tussen uit te zijn, 5 dagen achtereen met aandacht voor jezelf, uit de hectiek van alledag
 -  Als je behoefte hebt aan 
verstilling, onthaasten en verdieping 
 -  Als je het fijn vindt in een creatieve stroom en dynamische werkvormen en wilt experimenteren, onderzoeken, ontdekken en verdiepen. 
 -  Wanneer persoonlijke ontwikkeling 
en bewuster leren leven je aanspreekt. 

Wat kun je verwachten


De ‘Thuiskomendagen’ bieden je de gelegenheid om te onthaasten en te verstillen. Een overvloed aan aan me-time, genieten, ont-moeten en ontdekken.  
Wat betreft het programma, ik nodig je uit te 'reizen' in jezelf en je leven; een Vedic Art cursus is daarbij een fijne navigatiemap en ook is het boek Wakkerder dan ooit een inspiratiebron. 
Deze meerdaagse wordt twee keer per jaar georganiseerd (kijk voor de data bij agenda) op de heerlijke locatie van Waaldijk 15 in Dreumel. Een mooie plek midden in de natuur tussen Maas en Waal, met volledige verzorging, werkelijk heerlijke biologische maaltijden van Barbara, voor iedereen een eigen slaapplek en een zwemvijver voor de liefhebbers. Er zijn luxere slaapplekken met eigen douche en toilet en basic plekken zoals tuinhuisjes en caravans met gedeeld sanitair. De slaapplekken worden in volgorde van aanmelding verdeeld, de kosten zijn dus ook verschillend. 

We hebben de beschikking over een ruim atelier, voor maximaal 8-9 deelnemers.